Οικονομικά Στοιχεία

 H Labnet στηρίζοντας τα Ιατρικά εργαστήρια Βιοπαθολογίας προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό, άριστη ποιότητα εργαστηριακών εξετάσεων με χαμηλό κόστος. Παρακολουθεί τις εξελίξεις, ενσωματώνει νέες εξετάσεις και δημιουργεί προϊόντα ώστε τα συνεργαζόμενα Βιοπαθολογικά εργαστήρια να καθίστανται όχι μόνο βιώσιμα αλλά και ανταγωνιστικά σε όλα τα επίπεδα. Στρατηγικά επενδύει στην Ιατρική γνώση, στην ποιότητα και στην τεχνολογική εξέλιξη με σκοπό την παροχή όλο και καλύτερων υπηρεσιών. Εφαρμόζει προωθητικές ενέργειες με επίκεντρο το Βιοπαθολογικό εργαστήριο για αποκλειστικά δική του προβολή. 

Το Δίκτυο της Labnet σε συνεργασία με το Ερευνητικό Εργαστήριο Ελέγχου Ποιότητας Υπηρεσιών Υγείας του ΤΕΙ Θεσσαλίας, προσφέρει διεργαστηριακά σχήματα ελέγχου ποιότητας, με την επωνυμία ELQA (External Laboratory Quality Assesment) σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές για τους συνεργάτες του δικτύου.

Είμαι το περιεχόμενο αυτού του στοιχείου. Πατήστε στο κουμπί επεξεργασίας για να αλλάξετε αυτό το κείμενο. Το Lorem Ipsum είναι απλά ένα κείμενο χωρίς νόημα για τους επαγγελματίες της τυπογραφίας και στοιχειοθεσίας.