27 Μαΐου 2022
Expand search form
Ανακοινώσεις – Νέα

Σας φάνηκε χρήσιμη αυτή η ανάρτηση; Ενημερώστε μας αν σας άρεσε η ανάρτηση. Μόνο έτσι μπορούμε να βελτιωθούμε. Ναι Όχι

34ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Ιατρικής Βιοπαθολογίας

34ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Ιατρικής Βιοπαθολογίας

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ διοργανώνει και φέτος το 34ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Ιατρικής Βιοπαθολογίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 14-16 Φεβρουαρίου 2020, στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», στη Θεσσαλονίκη. Σκοπός της ετήσιας διοργάνωσης είναι η συνεχιζόμενη εκπαίδευση των ιατρών Βιοπαθολόγων, ειδικών και ειδικευομένων, όπως θεσμοθετείται από την Πολιτεία, καθώς και η ενημέρωσή τους σε επίκαιρα επιστημονικά θέματα. Το συνέδριο απευθύνεται επίσης σε ιατρούς άλλων ειδικοτήτων καθώς και βιολόγους, χημικούς, βιοχημικούς, ερευνητές και τεχνολόγους. Το Σεμινάριο θα χορηγήσει 14 μόρια συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME credits) σε αυτούς που θα το παρακολουθήσουν.

Ακόμη, πριν από την έναρξη του Σεμιναρίου θα πραγματοποιηθούν στις 14 Φεβρουαρίου δύο σεμινάρια εργασίας με τα εξής θέματα: «Αντιμικροβιακή αντοχή: Ο ρόλος του σύγχρονου μικροβιολογικού εργαστηρίου» με 4 μόρια συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME credits) και «Η εκπαίδευση στη συγγραφή, παρουσίαση, κρίση επιστημονικής εργασίας» με 3 μόρια συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME credits).

Επίσης, στα πλαίσια του Σεμιναρίου και στον ίδιο χώρο θα γίνει και η καθιερωμένη κοπή της πίτας της Εταιρείας.

Παράλληλα, στους ίδιους χώρους θα λειτουργήσει έκθεση εμπορικών εταιρειών για ενημέρωσή στις τάσεις της εργαστηριακής τεχνολογίας.

Σας φάνηκε χρήσιμη αυτή η ανάρτηση;